Wat bied ik

Het ontwerpen van een mooie smaakvolle eenvoudige doeltreffende website of een meer geavanceerde website met een bijvoorbeeld een agenda. Eén of meerdere webpagina’s voor een website behoort ook tot de mogelijkheden. GWWEBDESIGN maakt daarvoor gebruik wordpress.

Ik kan ook de foto’s leveren voor je website, zoals portret-, interieur- en productfoto’s. Voor het geval dat je ook tekst wil, werk ik samen met een ervaren tekstschrijver. Voor ik GWWEBDESIGN begon heb ik vele jaren als interieurfotograaf gewerkt. Fotograferen doe ik al sinds mij jeugd. Als fotograaf van vrij werk heb ik mij toegelegd op het fotograferen van stillevens als in productfotografie.

Het is ook mogelijk om jouw bestaande foto’s te bewerken, en bijvoorbeeld te resizen en geschikt te maken voor jouw, al bestaande website, in photoshop.

 

Wat kost het?

Prijslijst

Webdesign

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s. Een eenvoudige website van vier pagina’s maak ik al voor je vanaf:

€ 800,-

Content

De tekstschrijver hanteert haar eigen tarief. Afhankelijk van het soort foto’s en de hoeveelheid ervan vanaf:

€ 125,-

Maatwerk

Het op maat maken van aangeleverde foto’s voor een website of het bewerken ervan vanaf:

€ 50,-

TESTIMONIAL
CLIENT'S REVIEWS

Wat klanten zeggen over mij

Het was leuk werken met Gijs. Hij is enthousiast en denkt mee. Hij heeft de website gemaakt die ik in gedachten had toen hij met het ontwerp kwam. Ben heel blij met het resultaat.

Marian (TIJDschrift)

Ik heb heel fijn samengewerkt met Gijs. Wist niet precies hoe ik de opzet van een website moest aanpakken en daar heeft hij mij bij geadviseerd. Hij heeft me steeds stukjes laten zien zodat ik geïnspireerd werd een volgend deel van de tekst te schrijven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Sandra van Strijp