Portfolio

GWWEBDESIGN  heeft uiteindelijk gekozen voor een zwarte achtergrond om alle foto’s goed tot zijn recht te laten komen op deze mooie en intuïtieve website. De foto’s zijn zowel direct op de pagina’s te zien als in een slider, wat gijsweehuizen.nl in combinatie met het menu met de overzichtelijke submenu’s tot een toegankelijke website maakt.

Sandra wilde een eenvoudige vriendelijk website voor haar praktijk die overeen komt met het gevoel dat je krijgt bij holistische therapie en vroeg GWWEBDESIGN er een te ontwikkelen. GWWEBDESIGN kwam met het idee foto’s van stenen te maken voor de banners van de website. Sandra bleek een verzamelaar van stenen te zijn en kwam met een aantal prachtige specimen die GWWEBDESIGN voor haar heeft gefotografeerd.

Marian kwam met het idee een eigen onafhankelijk tijdschrift te beginnen met een aantal mensen. Zij wilde een website waarop alle verschenen edities te downloaden en te lezen zijn en waarop alle redactieleden te zien zijn. GWWEBDESIGN ontwikkelde de website in nauw overleg met haar en verzorgt nog steeds de website.

In  mijn vrije tijd fotografeer ik graag (in) de natuur. En anders dan dat ik sociale media volzet met foto’s van vogels en planten en insecten, koos ik ervoor via GWWEBDESIGN een website te ontwikkelen om mijn foto’s aan een groter publiek te tonen. Ook op deze handige website zijn de foto’s direct te zien of via een slider te swipen.